Rugmelspaneret fisk med mild remoulade
1 timer
Nøglehulsmærket opskrift

Rugmelspaneret fisk med mild remoulade

Rugmelspaneret fisk med mild remoulade er en opskrift på en fiskreret som er både sund og velsmagende. Glæd dig til at sætte tænderne i de krydrede kartofler, den milde hjemmelavede remoulade og de sprødstegte rødspættefileter!
Nøglehulsmærket opskrift
1 timer
Nøglehulsmærket opskrift
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Rugmelspaneret fisk med mild remoulade

Nøglehulsmærket opskrift

Rugmelspaneret fisk med mild remoulade er en opskrift på en fiskreret som er både sund og velsmagende. Glæd dig til at sætte tænderne i de krydrede kartofler, den milde hjemmelavede remoulade og de sprødstegte rødspættefileter!

Antal portioner
  • 700 g kartofler i ½ cm stave
  • 300 g søde kartofler i ½ cm stave
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk sød chilisauce
  • 1 tsk groft salt

Mild remoulade

  • 500 g rødspættefileter eller makrelfileter
  • 1 dl mælk
  • 50 g rugmel
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 45 g smør

Tilbehør

  • 450 g dampede ærter

Fremgangsmåde:

Skyl og tør grøntsagerne i et viskestykke. Vend grøntsagerne med olie, chilisauce samt salt - (evt. peber, afhængigt af, hvor krydret den anvendte sauce er). Fordel grøntsagerne i et jævnt lag på en plade med bagepapir. Bag grøntsagerne midt i ovnen - kartoflerne skal forblive lyse og bløde.

Mild remoulade

Rør kvark, piccalilly og de øvrige ingredienser sammen. Stil remouladen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Rens fiskene og se dem efter for ben. Skær dem i 2-3 stykker hver. Vend fiskestykkerne først i mælk og derefter i salt-peberkrydret rugmel. Steg fiskene ad to omgange i smør ved jævn til svag varme ca. 3 min. i alt - vend af og til.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11020 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 44,4 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 28 %
Print