Sprøde pastaskaller med flyvefiskerogn
30 min
•
Skøn som tapas, forret eller appetizer mens I venter på at gå til bords. Kan også laves med andet topping, fx. rejer eller grøntsager.
Ingredienser
|
¼ liter
Creme fraiche 38%
|
|
|---|---|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
1 tsk
Citronpeber
|
Sprøde pastaskaller - 24 stk.
|
125 g
Friske lasagneplader
|
|
|---|---|
|
25 g
Smør - smeltet
|
|
100 g
Flyvefiskerogn, stenbiderrogn eller kaviar
|
|---|
Pynt
|
Dildkviste
|
|---|
Sådan gør du
Sprøde pastaskaller
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan også servere 3 skaller pr. person på en bund af lidt salat. Så er der forret til 8 personer. Pastaskaller kan erstattes af sprøde rugbrødschips.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1112 kJ / 266 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,5 g |
| Protein: | 4,9 g |
| Fedt: | 24,4 g |
| Kulhydrat: | 7,4 g |