
2 wraps
Grove wraps med hummus & salat heading
Ingredienser
Hummus:
150 g kogte søde kartofler (uden skind)
240 g kogte kikærter (dåse er ok)
½ fed hvidløg
¼ dl koldt vand
2-3 spsk. olivenolie
saft af ½-1 citron
2-3 tsk. knust spidskommen
salt
Yoghurtdressing:
1 dl letmælksyoghurt
½ tsk. knust spidskommen
1 tsk. finthakket mynte
salt
Wraps:
½ agurk
¼ spidskål
evt. lidt plukket mynte eller koriander
2 store wraps
Sådan gør du
Hummus:
Blend søde kartofler og kikærter med hvidløg, vand, olivenolie, citron og spidskommen. Smag til med salt.
Yoghurtdip:
Rør yoghurt med spidskommen og mynte og smag til med salt.
Wraps:
Snit agurken i stave og snit kålen fint.
Smør hummus på wraps. Top med grønt og rul sammen. Pak dem i madpapir og pak yoghurtdip ved siden af.
