Kartoffelwraps
Ny

Kartoffelwraps

Hurtige og nemme kartoffelwraps lavet på få ingredienser. Her får du opskriften på glutenfrie wraps, som er lavet på tynde kartoffelskiver og ost - og så er de toppet med lidt chili og salt for ekstra smag. Læg blot kartoffelskiver tæt sammen i en firkant, drys med ost, chili og salt og bag dem i 10 min. - så har du lækre og smagfulde wraps, som du kan fylde med fx friskost, salat, laks og syltet grønt.
https://www.arla.dk/opskrifter/kartoffelwraps/

Sådan gør du

  • Skær kartoflerne i meget tynde skiver - brug gerne et mandolinjern.
  • Læg kartoffelskiverne tæt sammen på en bageplade med bagepapir i 4 firkanter.
  • Drys med ost, chili og salt og bag dem i ca. 10 min. ved 200° - varmluft.
  • Lad dem køle en smule og vend dem om, inden de fyldes.

Du kan nemt krydre fladbrødet med andre krydderier som fx oregano eller timian. I opskriften har vi lavet 4 mindre wraps, men du kan også lave 2 større eller 1 stor - og så rullede den. - Du kan også lave wraps med græskar, squash eller sød kartoffel.

Energiindhold for hele retten:

892 kJ / 213 kcal

Næringsindhold pr. 100g

396 kJ / 95 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,9 g
Protein: 19 % 4,4 g
Kulhydrat: 64,5 % 15,1 g
Fedt: 16,5 % 1,8 g
Relateret video

Hurtige og nemme kartoffelwraps lavet på få ingredienser.

Ingredienser

200 g Kartofler
4 spsk Revet mozzarellaost
½ tsk Tørrede chiliflager
1 knivspids Groft salt
Serveringsforslag
Flødeost, rucola, varmrøget laks og syltede rødløg