Hvis du ikke har en gryde, som kan tåle at gå i ovnen, så brun dine andelår i en almindelig stegepande, læg andelårene over i et ovnfast fad og stil det tildækket, fx med alufolie, i ovnen. For en hurtigere, men også meget lækker version kan man bruge confit de canard fra dåse. Den blå dressing kan erstattes af en god mayonnaise.
24813 kJ / 5930 kcal
1180 kJ / 282 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 9,7 % | 6,7 g |
Kulhydrat: | 21,6 % | 15 g |
Fedt: | 68,7 % | 21,9 g |
Er du ikke til blå ost, så server fx hjemmelavet mayonnaise til andeburgerne.
1 dl
Hvidvinseddike
|
|
---|---|
85 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
|
2
Store finthakkede fed hvidløg
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
4
Andelår (ca. 1600 g)
|
|
---|---|
2 tsk
Groft salt
|
2½ dl
Creme fraiche 38%
|
|
---|---|
50 g
Blåskimmelost
|
|
2 tsk
Finthakket appelsinskal (usprøjtet)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
2
Appelsiner
|
|
---|---|
200 g
Finsnittet rødkål
|
|
30 g
Grofthakkede tørrede tranebær
|
|
2 dl
Frisk koriander
|
|
2 spsk
Friskpresset appelsinsaft
|
4
Store burgerboller (ca. 400 g)
|
---|