Er du ikke til blå ost, så server hjemmelavet mayonnaise til andeburgerne.
Hvis du ikke har en gryde, som kan tåle at gå i ovnen, så brun dine andelår i en almindelig stegepande, læg andelårene over i et ovnfast fad og stil det tildækket, fx med alufolie, i ovnen. For en hurtigere, men også meget lækker version kan man bruge confit de canard fra dåse. Den blå dressing kan erstattes af en god mayonnaise.
24813 kJ / 5930 kcal
1180 kJ / 282 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 9,7 % | 6,7 g |
Kulhydrat: | 21,6 % | 15 g |
Fedt: | 68,7 % | 21,9 g |
Hvidvinseddike
|
1 dl |
---|---|
Sukker (ca. 1 dl)
|
85 g |
Store finthakkede fed hvidløg
|
2 |
Finthakket rød chilipeber
|
1 spsk |
Andelår (ca. 1600 g)
|
4 |
---|---|
Groft salt
|
2 tsk |
2½ dl | |
50 g | |
Finthakket appelsinskal (usprøjtet)
|
2 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Appelsiner
|
2 |
---|---|
Finsnittet rødkål
|
200 g |
Grofthakkede tørrede tranebær
|
30 g |
Frisk koriander
|
2 dl |
Friskpresset appelsinsaft
|
2 spsk |
Store burgerboller (ca. 400 g)
|
4 |
---|