Aubergine vodka pasta
15 min
•

Aubergine vodka pasta er en cremet og smagfuld ret inspireret af den vodka pasta. I denne version har vi tilsat aubergine og friske cherrytomater, som giver ekstra fylde og tekstur. Vodkaen fremhæver smagen i saucen, mens tomatpuré og madlavningsfløde bidrager med umami og en lækker, cremet konsistens.
Ny
Ingredienser
250 g
Tørret pasta
|
---|
20 g
Smør
|
|
---|---|
1
Stort finthakket løg
|
|
2
Finthakkede fed hvidløg
|
|
250 g
Cherrytomater
|
|
1
Aubergine i små tern (ca. 250 g)
|
|
3 spsk
Tomatpuré
|
|
1 tsk
Tørrede chiliflager
|
|
½ dl
Vodka
|
|
2 dl
Madlavningsfløde
|
|
30 g
Revet lagret havartiost
|
|
1 tsk
Salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 håndfuld
Frisk basilikum
|
|
---|---|
1 tsk
Tørrede chiliflager
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Ønsker du at tilføje flere lækre grøntsager, kan du sagtens gøre det – prøv for eksempel frisk spinat, peberfrugt, svampe eller squash.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
477 kJ / 114 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,3 g |
Protein: | 3,6 g |
Fedt: | 3,4 g |
Kulhydrat: | 15,1 g |
