Aubergine vodka pasta
15 min
•

Aubergine vodka pasta er en cremet og smagfuld ret, inspireret af den virale vodka pasta. I denne version har vi tilsat aubergine og friske cherrytomater, som giver ekstra fylde og tekstur. Vodkaen fremhæver smagen i saucen, mens tomatpuré og madlavningsfløde bidrager med dyb umami og en lækker, cremet konsistens.
Ny
Ingredienser
250 g
Tørret pasta
|
---|
20 g
Smør
|
|
---|---|
1
Stort finthakket løg
|
|
2
Finthakket fed hvidløg
|
|
250 g
Cherrytomater
|
|
1
Aubergine i små tern (ca. 250 g)
|
|
1 tsk
Tørrede chiliflager
|
|
50 g
Tomatpuré
|
|
½ dl
Vodka
|
|
2 dl
Madlavningsfløde
|
|
30 g
Revet havarti ost
|
|
1 tsk
Salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 håndfuld
Frisk basilikum
|
|
---|---|
1 tsk
Tørrede chiliflager
|
Sådan gør du
Ønsker du at tilføje flere lækre grøntsager, kan du sagtens gøre det – prøv for eksempel frisk spinat, peberfrugt, svampe eller squash.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6869 kJ / 1642 kcal
Næringsindhold pr. 100g
619 kJ / 148 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 12,6 % | 4,6 g |
Fedt: | 26,6 % | 4,5 g |
Kulhydrat: | 53,8 % | 19,6 g |
Alkohol: | 7 % | 1 g |
