Beignetdej
30 min
•
&format=webp)
Beignetdej bruges til fritering af alt fra fisk, grøntsager og æbleringe. Beignet gør fisken eller grøntsagerne sprøde og uimodståelige.
Ingredienser
Beignetdej
60 g
Hvedemel (ca. 1 dl)
|
|
---|---|
50 g
Majsstivelse (ca. 1 dl)
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
½ tsk
Fint salt
|
|
1 dl
Øl eller vand
|
|
1
Æg
|
½ liter
Fritureolie eller anden neutral olie, fx rapsolie (ikke koldpresset)
|
|
---|---|
350 g
Torskefilet i mindre stykker
|
Sådan gør du
Beignetdej
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1936 kJ / 463 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0,3 g |
Protein: | 6,8 g |
Fedt: | 44,7 g |
Kulhydrat: | 9,8 g |
