Lækker vegetardelle i pitabrød - skøn aftensmad til hele familien.
Rester egner sig godt til at tage med i madpakken.
7201 kJ / 1721 kcal
311 kJ / 74 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 18,9 % | 3,5 g |
Kulhydrat: | 25,6 % | 4,7 g |
Fedt: | 55,5 % | 4,7 g |
Frosne grønne bønner
|
800 g |
---|---|
Olivenolie
|
1 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
2 dl | |
Finthakkede kapers
|
3 spsk |
Finthakkede rødløg
|
2 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Smør
|
25 g |
---|---|
250 g | |
Små finthakkede fed hvidløg
|
2 |
Skyllede, afdryppede bønne-mix (ca. 480 g)
|
2 dåser |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Vand
|
½ dl |
Friskpresset citronsaft
|
2 spsk |
---|---|
Grøn squash i spiraler eller tern (ca. 200 g)
|
1 |
Gulerødder i spiraler eller skiver (ca. 200 g)
|
3 |