30-40 min. ved 200° - varmluft.
Rester egner sig godt til at tage med i madpakken.
6905 kJ / 1650 kcal
299 kJ / 71 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 20,7 % | 3,6 g |
Kulhydrat: | 26,3 % | 4,6 g |
Fedt: | 53 % | 4,3 g |
800 g
Frosne grønne bønner
|
|
---|---|
1 spsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Groft salt
|
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
3 spsk
Finthakkede kapers
|
|
2 spsk
Finthakkede rødløg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
25 g
Smør
|
|
---|---|
250 g
Salatost i halve skiver
|
|
2
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
2 dåser
Skyllede, afdryppede bønne-mix (ca. 480 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
½ dl
Vand
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
---|---|
1
Grøn squash i spiraler eller tern (ca. 200 g)
|
|
3
Gulerødder i spiraler eller skiver (ca. 200 g)
|