8694 kJ / 2078 kcal
591 kJ / 141 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 12,2 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 55,8 % | 19,4 g |
Fedt: | 32 % | 5,1 g |
Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.
Rabarber i tynde skiver
|
300 g |
---|---|
Stort grofthakket zittauerløg (ca. 100 g)
|
1 |
Finthakket rød chilipeber
|
1 spsk |
Sukker (ca. 1 dl)
|
85 g |
Hvidvinseddike
|
1 spsk |
Groft salt
|
¾ tsk |
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
500 |
---|---|
Groft salt
|
¾ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Smør
|
20 g |
Arla Karolines Køkken® Cheddar og Maasdammer
|
100 g |
Grove burgerboller (ca. 380 g)
|
4 |
---|---|
Rensede hele blade af romainesalat
|
100 g |
Agurk i skiver (ca. 350 g)
|
1 |