Coleslaw af rødkål, rødbeder og granatæblekerner
30 min
•
Server fx coleslawen som tilbehør til stegte andelår eller en god simregryde med oksebov. Vi har vendt friske korianderblade i coleslawen. Dem kan du evt. skifte ud med basilikumblade, hvis ikke du bryder dig om koriander.
Ingredienser
|
200 g
Fintsnittet rødkål
|
|
|---|---|
|
125 g
Rå, skrællede rødbeder i meget tynde strimler
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
¾ spsk
Eddike, fx kirsebæreddike eller hindbæreddike
|
|
¾ spsk
Honning
|
|
|---|---|
|
½ spsk
Dijonsennep
|
|
|
½ spsk
Fintrevet frisk peberrod
|
|
|
2 spsk
Piskefløde
|
|
|
½ spsk
Eddike, fx kirsebæreddike eller hindbæreddike
|
|
|
1 spsk
Tørrede tranebær
|
|
|
½ spsk
Olivenolie
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1-2 æbler i små tern, fx coxorange eller pigeon (ca. 100 g)
|
|
|---|---|
|
75 g
Kerner fra granatæble
|
|
|
1 spsk
Hakket frisk koriander
|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
285 kJ / 68 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 3,2 g |
| Protein: | 0,9 g |
| Fedt: | 3,2 g |
| Kulhydrat: | 8,9 g |
Relateret video
Sådan får du kernerne ud af granatæblet
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt får kernerne ud af et granatæble.