Crostini med kyllingeleverpaté og syltede kumquats

Bedømmelse

(1 vurderinger)

45 min

Gør som italienerne - nyd et stykke ristet brød med leverpaté og ansjoser som snack eller appetizer.

Ingredienser

Antal portioner

Kyllingeleverpaté

  • 1 zittauerløg
  • 2 små fed hvidløg
  • 1 spsk smør
  • 300 g optøede kyllingelever
  • 1 dl hedvin fx italiensk Marsala
  • 4 ansjosfileter
  • 50 g smør
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Syltede kumquats

  • 1 dl vand
  • 3 spsk sukker
  • 4 kumquats

Tilbehør

  • 1 flute

Sådan gør du

Sådan gør du

Kyllingeleverpaté

Hak løg og hvidløg og svits i smør på en pande. Dup kyllingefileterne tørre og svits med løg på panden. Hæld Marsala over kyllingeleveren og lad det simre, indtil marsalaen er næsten helt dampet ind. Kom alt fra panden og ansjos i en blender og blend det sammen. Tilsæt smørret og blend moussen jævn. Smag til med salt og peber.

Syltede kumquats

Kog vand og sukker sammen i en lille gryde. Skær frugten i tynde skiver og lad dem simre et par minutter. Lad dem køle af i lagen.

Ved serveringen

Rist skiver af flutes og kom lidt paté på de afkølede skiver. Top op med kumquatsskiver. Server straks.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,6 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 43 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: