Crostini med stegte rejer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

20 min

Fin lille crostini snack eller appetizer med stegte hvidløgsrejer og basilikum.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

12 stk

Antal portioner

  • 12 skiver flutes
  • 25 g smeltet smør
  • ¼ tsk fint salt
  • friskkværnet peber
  • 24 kogte tigerrejer med halevifte (ca. 200 g)
  • 15 g smør
  • 1 finthakket fed hvidløg
  • 1 spsk strimlede friske basilikumblade
  • 2 tsk citronskal (usprøjtet)
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk flagesalt

Pynt

  • frisk basilikumblad

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pensl begge sider af brødskiverne med smeltet smør og drys med salt og peber. Rist dem i oven til de er gyldne - vend dem undervejs.

Stegte rejer

Dup rejerne tørre. Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande. Steg rejerne ved kraftig varme i ca. 1½ min. Tilsæt hvidløg, basilikum, citronskal og -saft og damp rejerne under omrøring i ca. 1 min. Tag dem af varmen og drys med flagesalt.

Fordel cremefraichen på de ristede brødskiver. Læg 2 rejer på hver. Pynt med basilikumblade og server.

Bagetid

Ca. 6 min ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3590 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,4 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 18 %
  • Fedt: 56 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag