Crostini med stegte rejer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

20 min

Fin lille crostini snack eller appetizer med stegte hvidløgsrejer og basilikum.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

12 stk

Antal portioner

  • 12 skiver flutes
  • 25 g smeltet smør
  • ¼ tsk fint salt
  • friskkværnet peber
  • 24 kogte tigerrejer med halevifte (ca. 200 g)
  • 15 g smør
  • 1 finthakket fed hvidløg
  • 1 spsk strimlede friske basilikumblade
  • 2 tsk citronskal (usprøjtet)
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk flagesalt

Pynt

  • frisk basilikumblad

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pensl begge sider af brødskiverne med smeltet smør og drys med salt og peber. Rist dem i oven til de er gyldne - vend dem undervejs.

Stegte rejer

Dup rejerne tørre. Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande. Steg rejerne ved kraftig varme i ca. 1½ min. Tilsæt hvidløg, basilikum, citronskal og -saft og damp rejerne under omrøring i ca. 1 min. Tag dem af varmen og drys med flagesalt.

Fordel cremefraichen på de ristede brødskiver. Læg 2 rejer på hver. Pynt med basilikumblade og server.

Bagetid

Ca. 6 min ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3590 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,4 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 18 %
  • Fedt: 56 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag