Falafel pita med sprød salat og salatost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

35 min

Her er den klassiske pita serveret med sprød falaffel og en waldorfsalat i nye klæder.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Sprød salat

  • 200 g Karolines Køkken® Klassisk Salatost i tern Klassisk Salatost i tern
  • 1 æble i tern (ca. 125 g)
  • 2 tsk friskpresset limesaft
  • 1 lille finthakket fed hvidløg
  • 3 stilke bladselleri i tynde skiver (ca. 150 g)
  • 100 g blå vindruer i halve
  • 50 g ristede, grofthakkede valnøddekerner
  • 25 g grofthakkede tørrede tranebær
  • 14 falafler (ca. 320 g)
  • 6 store pitabrød (ca. 540 g)

Indkluderet i opskriften

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Sprød salat

Smuldr osten let og vend den sammen med æbler, limesaft og hvidløg. Tilsæt bladselleri, vindruer, valnødder og tranebær og vend det forsigtig sammen. Stil salaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Varm falafler og pitabrød efter anvisning på emballagen. Server falafler og brød sammen med den sprøde salat og saml selv.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 13540 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,4 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 33 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag