Falafel pita med sprød salat og salatost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

35 min

Her er den klassiske pita serveret med sprød falaffel og en waldorfsalat i nye klæder.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Sprød salat

  • 200 g Karolines Køkken® Klassisk Salatost i tern Salatost tern 50+
  • 1 æble i tern (ca. 125 g)
  • 2 tsk friskpresset limesaft
  • 1 lille finthakket fed hvidløg
  • 3 stilke bladselleri i tynde skiver (ca. 150 g)
  • 100 g blå vindruer i halve
  • 50 g ristede, grofthakkede valnøddekerner
  • 25 g grofthakkede tørrede tranebær
  • 14 falafler (ca. 320 g)
  • 6 store pitabrød (ca. 540 g)

Indkluderet i opskriften

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Sprød salat

Smuldr osten let og vend den sammen med æbler, limesaft og hvidløg. Tilsæt bladselleri, vindruer, valnødder og tranebær og vend det forsigtig sammen. Stil salaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Varm falafler og pitabrød efter anvisning på emballagen. Server falafler og brød sammen med den sprøde salat og saml selv.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 13540 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,4 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 33 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag