Forårsruller med laks og nudler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(19 vurderinger)

1 timer

Prøv at lave dine egne hjemmelavede forårsruller med dit yndlingsfyld. Her er de med laks og hvid ost.

Ingredienser

Antal portioner

  • 75 g tørrede glasnudler eller ægnudler
  • 50 g sukkerærtespirer
  • 200 g rensede friske spinatblade
  • 200 g Cheasy® Salatost i tern 3% Salatost i tern 3%
  • 200 g laksefilet i små tern
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 12 plader optøet, frossen forårsrulledej (ca. 21 x 21 cm) - eller filodej
  • 1 spsk rapsolie

Farverig agurkesalat

  • ½ dl risvinseddike eller hvidvinseddike
  • 4 spsk sukker
  • 1 tsk groft salt
  • 1 agurk (ca. 400 g)
  • 4 gulerødder i tynde skiver (ca. 300 g)
  • 2½ spsk finthakkede peanuts

Tilbehør

  • japansk sojasauce

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg nudlerne i blød i koldt vand i ca. 20 min. Skær de grønne toppe af sukkerærtespirerne - gem dem til salaten. Kom spinatblade og spirestilke i en gryde, skru op til kraftig varme og damp spinat og spirer, under omrøring, til de falder sammen. Kom de dampede grøntsager i en sigte og pres væden af. Hak evt. spinaten groft. Mos den afdryppede ost let. Lad nudlerne dryppe af i en sigte og klip dem i korte stykker. Bland nudler, spinat, stilke, laks, ost, salt og peber.

Læg ca. 1 dl af fyldet midt på en plade forårsrulledej, hvor den ene spids vender mod dig selv. Fold de 3 spidser ind over fyldet. Kom et par dråber vand på den fjerde spids og rul dejen stramt om fyldet. Lav alle forårsrullerne og læg dem på en plade med alufolie. Pensl med olie og bag forårsrullerne midt i ovnen. Vend dem efter ca. 6 min. Grill forårsrullerne lige inden serveringen.

Farverig agurkesalat

Rør imens eddike, sukker og salt sammen. Flæk agurken, fjern kernerne med en teske og skær agurken i tern. Bland agurk og gulerødder i marinaden. Stil salaten tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til og pynt med sukkerærtetoppe og peanuts ved serveringen.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn.

Grill

Ca. 3 min.

Tips

I stedet for sukkerærtespirer kan man bruge bønnespirer.
De saltede peanuts kan erstattes af ristede sesamfrø.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,5 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: