Frapé - Græsk kaffe

15 min
Frapé - Græsk kaffe

Frapé er navnet på en kold, pisket kaffedrik, der stammer fra Grækenland. I drikken indgår frysetørret kaffepulver, mælk og som oftest en slags sukker. Frapé serveres og nydes oftest på barer i de hede eftermiddagstimer - over en hyggelig snak i venners lag.

Ingredienser

3 Isterninger
1½ dl Mælk
¾ tsk Frysetørret kaffepulver
1 spsk Brun farin

Sådan gør du

  • Kom isterningerne og de øvrige ingredienser i et blenderglas.
  • Blend ved hurtigste hastighed i ca. 20 sek. eller til isen er knust.
  • Smag frapéen til og fordel den i et koldt glas. Servér straks.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

401 kJ / 96 kcal

Næringsindhold pr. 100g

181 kJ / 43 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,2 g
Protein: 24,1 % 2,6 g
Kulhydrat: 70,4 % 7,5 g
Fedt: 5,5 % 0,3 g

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/frape---grask-kaffe/