Fuldkornswrap med karrykylling og mango

Fuldkornswrap med karrykylling og mango

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Grov wrap med fyld af grøntsager og karrykylling. Tilsæt evt. gurkemeje når du steger kyllingen, det giverden en flot gul stegeskorpe.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

Antal portioner

Stegt kylling

  • 15 g smør
  • 2 kyllingefileter
  • ½ tsk karry
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 grove tortillaer, ca. 25 cm i diameter
  • 200 g Buko® Solmoden Tomat
  • 1 liter friséesalat i mindre stykker
  • ½ mangofrugt i tern (ca. 100 g)
  • 1 rød peberfrugt i strimler
  • ½ rødløg i tynde både

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Lad smørret blive gyldent i en pande og tilsæt karry.
  2. Brun kyllingefileterne ca. 1 min. på hver side ved høj varme. Skru ned til jævn varme og steg dem ca. 6 min. - vend af og til.
  3. Lun imens tortillaerne og smør dem med flødeost og fordel salat, mango, peberfrugt og rødløg herpå.
  4. Skær kyllingefileterne i skiver og læg dem på tortillaerne. Rul tortillaerne stramt sammen og server.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7175 kJ / 1715 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,1 g
  • Protein: 24,1 %
  • Kulhydrat: 41,8 %
  • Fedt: 34,1 %

Print

Andre gode forslag