Hummer med lun spicy sauce og sprøde tortillas
45 min
•
Så er der fest.....en halv hummer til hver serveret med en luftig og cremet, lun sauce og sprøde "chips".
Ingredienser
Spicy sauce
|
4
Æggeblommer (ca. 4 spsk)
|
|
|---|---|
|
1½ dl
Piskefløde
|
|
|
1 spsk
Meget finthakket rød chilipeber
|
|
|
2 spsk
Friskpresset appelsinsaft
|
|
|
1 tsk
Hvidvinseddike
|
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
|
50 g
Koldt smør i mindre stykker
|
|
3
Små majstortillaer
|
|
|---|---|
|
Vand
|
|
|
2 tsk
Fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
|
|
|
¾ tsk
Havsalt
|
Hummer
|
3
Kogte hummere (ca. 1800 g)
|
|
|---|---|
|
3 liter
Vand
|
|
|
1 spsk
Groft salt
|
|
50 g
Rensede babysalatblade
|
|---|
Sådan gør du
Spicy sauce
Hummer
Bagetid
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
228 kJ / 54 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,1 g |
| Protein: | 6,2 g |
| Fedt: | 2,9 g |
| Kulhydrat: | 0,9 g |