Kylling med rygeostcreme
35 min
•
En skøn ret til foråret og sommeren. Med en mild rygeostedressing til de marinerede grøntsager og stegt kylling.
Ingredienser
Rygeostcreme
|
175 g
Rygeost
|
|
|---|---|
|
2 spsk
Vand
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
2 dl
Fraiche
|
Marinerede grøntsager
|
2 spsk
Ufarvet lagereddike
|
|
|---|---|
|
2 spsk
Sukker (ca. dl)
|
|
|
2 spsk
Rapsolie
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
400 g
Cherrytomater i halve
|
|
|
250 g
Radiser i tynde skiver
|
|
|
2 dl
Fintklippet purløg
|
Kylling
|
2
Store kyllingefileter (ca. 500 g)
|
|
|---|---|
|
20 g
Smør (ca. 10)
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Tilbehør
|
240 g
Landbrød
|
|---|
Sådan gør du
Rygeostcreme
Marinerede grøntsager
Kylling
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
437 kJ / 105 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,8 g |
| Protein: | 8 g |
| Fedt: | 4,1 g |
| Kulhydrat: | 8,8 g |