Tapas med andebryst og karamelliserede forårsløg
1 time
•
Spansk tapas der minder om bruschetta; her med aioli, stegt andebryst og løg. Mums!
Ingredienser
|
1
Andebryst med skind (ca. 300 g)
|
|
|---|---|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Aioli - hvidløgsmayonnaise
|
1
Æggeblomme
|
|
|---|---|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
|
1 nip fint salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|
1 dl
Rapsolie
|
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
|---|---|
|
½
Flute i tynde skiver (ca. 75 g)
|
Karamelliserede forårsløg
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Sukker
|
|
|
½ bundt
Forårsløg i kvarte (ca. 50 g)
|
|
|
1 nip fint salt
|
Sådan gør du
Andebryst
Aioli - hvidløgsmayonnaise
Brød
Karamelliserede forårsløg
Anretning
Tips
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1222 kJ / 292 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,6 g |
| Protein: | 11,8 g |
| Fedt: | 23,2 g |
| Kulhydrat: | 9,6 g |