Tapas med andebryst og karamelliserede forårsløg
1 time
•
&format=webp)
Spansk tapas der minder om bruschetta; her med aioli, stegt andebryst og løg. Mums!
Ingredienser
1
Andebryst med skind (ca. 300 g)
|
|
---|---|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Aioli - hvidløgsmayonnaise
1
Æggeblomme
|
|
---|---|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
1 nip fint salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 dl
Rapsolie
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
---|---|
½
Flute i tynde skiver (ca. 75 g)
|
Karamelliserede forårsløg
1 spsk
Rapsolie
|
|
---|---|
1 spsk
Sukker
|
|
½ bundt
Forårsløg i kvarte (ca. 50 g)
|
|
1 nip fint salt
|
Sådan gør du
Andebryst
Aioli - hvidløgsmayonnaise
Brød
Karamelliserede forårsløg
Anretning
Tips
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7196 kJ / 1720 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1221 kJ / 292 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 16,5 % | 11,8 g |
Kulhydrat: | 13,3 % | 9,6 g |
Fedt: | 70,2 % | 23,2 g |
