Pandekager med fiskefyld
60+ min

Pandekager med fiskefyld

Pandekager med fiskefyld er et alternativ til pandekager med fyld. Prøv denne lækre opskrift, som er lige til at gå til!
Fryseegnet
Bedømmelse (14 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pandekager med fiskefyld

Pandekager med fiskefyld er et alternativ til pandekager med fyld. Prøv denne lækre opskrift, som er lige til at gå til!

Antal portioner

Pandekager (ca. 10 stk.)

  • 125 g hvedemel (ca. 2 dl)
  • ½ tsk groft salt
  • 3 dl sødmælk
  • 3 æg
  • 50 g smør - smeltet
  • 25 g smør til bagning

Fiskefyld

  • 2 dl vand
  • 1 spsk eddike
  • 1 tsk groft salt
  • 1 laurbærblad
  • 5 sorte peberkorn
  • 400 g rødspættefileter

Tilbehør

  • 300 g grøn salat

Fremgangsmåde:

Pandekager

Bland mel og salt. Tilsæt mælk, æg og smeltet smør og rør dejen godt sammen. Bag pandekagerne.

Fiskefyld

Bring vand og krydderier i kog i en gryde, og damp fileterne under tætsluttende låg, 3-4 min. Tag dem op og skær dem i mindre stykker.

Rens champignoner og skær dem i skiver. Svits dem i 1/3 af smørret, og tag dem op. Smelt resten af smørret i gryden. Tilsæt melet og bag det godt sammen. Kom halvdelen af fiskesuppen og piskefløden i. Når stuvningen koger, tilsættes resten af væsken lidt efter lidt. Kog stuvningen godt igennem, og smag til med citronsaft, salt og peber. Vend forsigtigt champignoner og fiskestykker i stuvningen. Fordel fiskestuvningen på pandekagerne. Bøj siderne ind over fyldet og rul dem sammen. Læg pandekagerne i et smurt ovnfast fad.

Fordel den revne ost over, og gratiner retten midt i ovnen.

Gratinering

Ca. 20 min. ved 200°.

Tips

Kan fryses inden gratinering.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 16290 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,6 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 18 %
  • Fedt: 61 %
Print