Pitasalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

Mættende salat med ristet pitabrød. Nem mad til hele familien.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 pitabrød
  • 25 g smør
  • 1 agurk uden kerner i mindre stykker
  • 4 tomater uden kerner i mindre stykker
  • 1 gul peberfrugt i mindre stykker
  • 1 grofthakket rødløg
  • 1 dl hakket bredbladet persille
  • ½ dl hakkede friske mynteblade
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær pitabrødene i små stykker. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg pitastykkerne ved jævn varme i ca. 5 min. - eller til de er gyldne.

Bland agurk, tomat og de øvrige ingredienser sammen i en stor salat skål. Vend det ristede brød i salaten lige inden serveringen og server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,8 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: