Rissalat med mynte til sennepsschnitzler
30 min
•
Skøn ret med ris og svinekød som kan varieres efter årstid.
Ingredienser
Rissalat
|
4½ dl
Vand
|
|
|---|---|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
|
3 dl
Basmatiris
|
Sennepsschnitzler
|
4
Skinkeschnitzler (ca. 400 g)
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Dijon-honningsennep
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
25 g
Smør
|
|
½
Skrællet kinaradise i små tynde både (ca. 250 g)
|
|
|---|---|
|
200 g
Radiser i tynde både
|
|
|
1 spsk
Æbleeddike
|
|
|
1 bundt
Finthakkede forårsløg (ca. 100 g)
|
|
|
1
Mangofrugt i grove tern (ca. 200 g)
|
|
|
2 spsk
Fintstrimlede mynteblade
|
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Dressing
|
250 g
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Dijon-honningsennep
|
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
Sådan gør du
Rissalat
Sennepsschnitzler
Dressing
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
I stedet for kinaradise og mango kan du bruge jordskokker og æble.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
431 kJ / 103 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,7 g |
| Protein: | 6,5 g |
| Fedt: | 3,1 g |
| Kulhydrat: | 12,1 g |
Relateret video
Sådan skærer man en mango.
Et nemt trick til at skære en mango.