Hvis du bruger 2 store kyllingefileter, kan du dele dem på langs, så du får 4 stykker filet. Du kan vælge andre krydderurter end timian, fx persille eller estragon. Du kan bruge tørrede krydderurter. Beregn 1 tsk tørrede i forhold til 1 spsk friske.
8110 kJ / 1938 kcal
334 kJ / 80 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 29 % | 5,7 g |
Kulhydrat: | 43,3 % | 8,5 g |
Fedt: | 27,7 % | 2,5 g |
15 g
Smør
|
|
---|---|
4
Små eller 2 store kyllingefileter (ca. 400 g)
|
|
2½ dl
Madlavningsfløde
|
|
1 dl
Vand
|
|
1 spsk
Koncentreret kyllingefond
|
|
1 spsk
Dijonsennep
|
|
1 spsk
Hvedemel
|
|
2 spsk
Hakket frisk timian
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Frisk timian
|
|
---|---|
Friskkværnet peber
|
1 kg
Kogte kartofler - ris eller pasta
|
|
---|---|
600 g
Svitsede blandede grøntsager, fx røde pebrefrugter, gulerødder og rødløg
|