Rodfrugtfritter, kylling og mayo

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(29 vurderinger)

45 min

En lidt sundere version af kylling med pommes frites og en rigtig hyggemiddag, for det hele dyppes i mayo'en og kan spises med fingrene.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 800 g melede kartofler i tynde stave
  • 4 gulerødder i stave (ca. 200 g)
  • 4 pastinakker i stave (ca. 200 g)
  • 2 rødbeder i stave (ca. 200 g)
  • 2 spsk rapsolie
  • 1½ tsk groft salt

Mayo

  • 500 g kyllingeinderfileter
  • 1 spsk rapsolie
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg kartoflerne på en plade med bagepapir og de øvrige rodfrugter på en anden. Fordel olien på grøntsagerne og bag kartoflerne øverst og de andre rodfrugter nederst i ovnen, til de er gyldne og sprøde. Vend rundt 2-3 gange under bagningen. Drys med salt lige inden servering.

Mayo

Vend alle ingredienserne sammen og stil mayoen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Tør kyllingeinderfileterne i køkkenrulle og del dem på langs. Lad olien blive varm i en pande. Steg kyllingestykkerne ved kraftig varme i ca. 5 min. - vend af og til. Drys med salt og peber.

Bagetid

Ca. ½ time ved 225° - varmluft.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8920 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,7 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 26 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag