Lune kyllingewraps

Lune kyllingewraps

45 min
Wraps med fyld af krydrede ris og kylling - også gode at have med i madpakken.
https://www.arla.dk/opskrifter/lun-kyllingewrap/

Sådan gør du

  • Del kyllingen i mindre stykker og mariner dem sammen med løg og soja ved stuetemperatur i ca. ½ time.
  • Bland cremefraiche, paprika og chilipulver og stil det tildækket i køleskabet indtil servering.
  • Skyl risene godt og kom dem i en gryde med kogende vand tilsat salt. Kog risene ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 12 min. Tag gryden af varmen og lad risene trække, stadig under låg, i ca. 12 min. Vend kyllingeblandingen heri og varmt det evt. under omrøring i ca. 1 min.
  • Varm de 4 tortillas på en plade med bagepapir. Smør dem med et tyndt lag honningsennep, fordel kyllingefyldet herpå, salat og dressing. Rul dem stramt sammen - brug evt. et stykke bagepapir til at holde dem sammen.
Tip
  • Brug dem evt. også som madpakke.
  • Hvis du vil bruge dem til et aftensmåltid - så lav opskriften 1½ gang.
Varmetid
  • Ca. 2 min. ved 200°.
Energiindhold for hele retten:

8713 kJ / 2082 kcal

Næringsindhold pr. 100g

747 kJ / 179 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,4 g
Protein: 19,7 % 8,7 g
Kulhydrat: 43,1 % 18,9 g
Fedt: 37,2 % 7,5 g
Relateret video
Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Ingredienser

350 g Grillet kylling (ca. g)
1 Finthakket løg
½ dl Sød sojasauce
1 dl Creme fraiche
¼ tsk Mild paprika
¼ tsk Stødt chili - styrke 4
100 g Jasminris (ca. 1¼ dl)
2 dl Vand
¼ tsk Groft salt
4 Mellem tortillaer
1½ spsk Dijon-honningsennep
100 g Hjertesalat i strimler (ca. g)