Lune kyllingewraps

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(50 vurderinger)

45 min

Wraps med fyld af krydrede ris og kylling - også gode at have med i madpakken.

Ingredienser

Antal portioner

  • 350 g grillet kylling
  • 1 finthakket zittauerløg
  • ½ dl sød sojasauce
  • 100 g jasminris (ca. 1¼ dl)
  • 2 dl vand
  • ¼ tsk groft salt
  • 4 majs tortillaer, ca. 20 cm i diameter, fx fuldkorn
  • 1½ spsk dijon-honningsennep
  • 100 g hjertesalat i strimler

Sådan gør du

Sådan gør du

Del kyllingen i mindre stykker og mariner dem sammen med løg og soja ved stuetemperatur i ca. ½ time.

Bland fraiche paprika og chilipulver og stil det tildækket i køleskabet indtil servering.

Skyl risene godt og kom dem i en gryde med kogende vand tilsat salt. Kog risene ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 12 min. Tag gryden af varmen og lad risene trække, stadig under låg, i ca. 12 min. Vend kyllingeblandingen heri og varmt det evt. under omrøring i ca. 1 min.

Varm de 4 tortillas på en plade med bagepapir. Smør dem med et tyndt lag honningsennep, fordel kyllingefyldet herpå, salat og dressing. Rul dem stramt sammen - brug evt. et stykke bagepapir til at holde dem sammen.

Tip

Brug dem evt. også som madpakke.

Hvis du vil bruge dem til et aftensmåltid - så lav opskriften 1½ gang.

Varmetid

Ca. 2 min. ved 200°.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,8 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 21 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: