Lune kyllingewraps

Lune kyllingewraps

45 min
Wraps med fyld af krydrede ris og kylling - også gode at have med i madpakken.

Sådan gør du

  • Del kyllingen i mindre stykker og mariner dem sammen med løg og soja ved stuetemperatur i ca. ½ time.
  • Bland cremefraiche, paprika og chilipulver og stil det tildækket i køleskabet indtil servering.
  • Skyl risene godt og kom dem i en gryde med kogende vand tilsat salt. Kog risene ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 12 min. Tag gryden af varmen og lad risene trække, stadig under låg, i ca. 12 min. Vend kyllingeblandingen heri og varmt det evt. under omrøring i ca. 1 min.
  • Varm de 4 tortillas på en plade med bagepapir. Smør dem med et tyndt lag honningsennep, fordel kyllingefyldet herpå, salat og dressing. Rul dem stramt sammen - brug evt. et stykke bagepapir til at holde dem sammen.
Tip
  • Brug dem evt. også som madpakke.
  • Hvis du vil bruge dem til et aftensmåltid - så lav opskriften 1½ gang.
Varmetid
  • Ca. 2 min. ved 200°.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8010 kJ / 1914 kcal

Næringsindhold pr. 100g

728 kJ / 174 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,9 g
Protein: 20,9 % 8,9 g
Kulhydrat: 40,9 % 17,5 g
Fedt: 38,2 % 7,5 g
Relateret video
Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Ingredienser

Grillet kylling (ca. g)
350 g
Finthakket zittauerløg
1
Sød sojasauce
½ dl
1 dl
Mild paprika
¼ tsk
Stødt chili - styrke 4
¼ tsk
Jasminris (ca. 1¼ dl)
100 g
Vand
2 dl
Groft salt
¼ tsk
Majs tortillaer, ca. 15 cm i diameter, fx fuldkorn
4
Dijon-honningsennep
1½ spsk
Hjertesalat i strimler (ca. g)
100 g