Ca. 20 min. ved 250° - varmluft.
8449 kJ / 2019 kcal
351 kJ / 84 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 31,2 % | 6,4 g |
Kulhydrat: | 38,7 % | 8 g |
Fedt: | 30,1 % | 2,9 g |
1 kg
Fintrevne melede kartofler
|
|
---|---|
3
Fintrevne løg (ca. 200 g)
|
|
200 g
Salatost i tern
|
|
1
Æg
|
|
1 dl
Fintklippet purløg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
4
Kyllingefileter (ca. 400 g)
|
|
---|---|
1 tsk
Olivenolie
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
1
Æg
|
|
---|---|
2 tsk
Hvidvinseddike
|
|
2 tsk
Dijonsennep
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
150 g
Romainesalat revet i grove stykker
|
|
1
Agurk i tern (ca. 250 g)
|
|
½ bundt
Forårsløg i tynde ringe (ca. 50 g)
|
Purløg
|
---|