Cremet pasta med kantareller

Cremet pasta med kantareller

30 min
Cremet pasta med kantareller, kylling og broccoli. En lækker pastaret til en travl hverdagsaften.

Sådan gør du

  • Bring vand og salt i kog i en stor tykbundet gryde. Kog pastaen i 8-10 min. Den skal have "bid", men ikke være rå. Lad pastaen dryppe af i et dørslag.
  • Lad imens smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kyllingestykkerne i ca. 3 min. Tilsæt kantarellerne og svits i yderligere ca. 2 min. Tilsæt broccoli, fløde og de øvrige ingredienser og varm det godt igennem under omrøring. Tilsæt pasta og smag til.

I stedet for kantareller kan du bruge andre svampe.

Energiindhold for hele retten:

11243 kJ / 2687 kcal

Næringsindhold pr. 100g

533 kJ / 127 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 24,3 % 7,6 g
Kulhydrat: 36,8 % 11,5 g
Fedt: 38,9 % 5,6 g

Ingredienser

3 liter Vand
1 spsk Groft salt
300 g Tørret pasta, fx penne
5 g Smør
450 g Kyllingefilet i tern (ca. 2 x 2 cm)
250 g Rensede kantareller i mindre stykker
400 g Broccoli i små buketter
¼ liter Piskefløde
½ dl Hakket frisk timian
2 spsk Dijonsennep
1 Lille knust fed hvidløg
1 tsk Groft salt
Friskkværnet peber