Cremet pasta med kantareller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(17 vurderinger)

30 min

Cremet pasta med kantareller, kylling og broccoli. En lækker pastaret til en travl hverdagsaften.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 300 g tørret pasta, fx penne
  • 5 g smør
  • 450 g kyllingefilet i tern (ca. 2 x 2 cm)
  • 250 g rensede kantareller i mindre stykker
  • 400 g broccoli i små buketter
  • 3 dl Karolines Køkken® Flødefraiche 30% Flødefraiche 30%
  • ½ dl hakkede friske timianblade
  • 2 spsk dijonsennep
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • frisk timian

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand og salt i kog i en stor tykbundet gryde. Kog pastaen i 8-10 min. Den skal have "bid", men ikke være rå. Lad pastaen dryppe af i et dørslag.

Lad imens smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kyllingestykkerne i ca. 3 min. Tilsæt kantarellerne og svits i yderligere ca. 2 min. Tilsæt broccoli, flødefraiche og de øvrige ingredienser og varm det godt igennem under omrøring. Tilsæt pasta og smag til. Server den cremede pasta pyntet med timian.

Tip

I stedet for kantareller kan du bruge andre svampe.

Sådan bruger du flødefraiche

Flødefraichen giver varme retter en dejlig rund og frisk smag (se også hvordan du pisker flødefraiche til et let og lækkert skum).

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,5 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 24 %
  • Fedt: 48 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag