Cremet pasta med kantareller
30 min

Cremet pasta med kantareller

Cremet pasta med kantareller, kylling og broccoli. En lækker pastaret til en travl hverdagsaften.
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Cremet pasta med kantareller

Cremet pasta med kantareller, kylling og broccoli. En lækker pastaret til en travl hverdagsaften.

Antal portioner
  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 300 g tørret pasta, fx penne
  • 5 g smør
  • 450 g kyllingefileter i tern (ca. 2 x 2 cm)
  • 250 g rensede kantareller i mindre stykker
  • 400 g broccoli i små buketter
  • 3 dl Karolines Køkken® Flødefraiche 30%
  • ½ dl hakkede friske timianblade
  • 2 spsk dijonsennep
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • frisk timian

Fremgangsmåde:

Bring vand og salt i kog i en stor tykbundet gryde. Kog pastaen i 8-10 min. Den skal have "bid", men ikke være rå. Lad pastaen dryppe af i et dørslag.

Lad imens smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kyllingestykkerne i ca. 3 min. Tilsæt kantarellerne og svits i yderligere ca. 2 min. Tilsæt broccoli, flødefraiche og de øvrige ingredienser og varm det godt igennem under omrøring. Tilsæt pasta og smag til. Server den cremede pasta pyntet med timian.

Tips

I stedet for kantareller kan du bruge andre svampe.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,5 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 24 %
  • Fedt: 48 %
Print