Cremet pasta med kantareller - Opskrifter - Arla

Cremet pasta med kantareller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

30 min

Cremet pasta med kantareller, kylling og broccoli. En lækker pastaret til en travl hverdagsaften.

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 300 g tørret pasta, fx penne
  • 5 g smør
  • 450 g kyllingefilet i tern (ca. 2 x 2 cm)
  • 250 g rensede kantareller i mindre stykker
  • 400 g broccoli i små buketter
  • 3 dl Karolines Køkken® Flødefraiche 30% Flødefraiche 30%
  • ½ dl hakkede friske timianblade
  • 2 spsk dijonsennep
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • frisk timian

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand og salt i kog i en stor tykbundet gryde. Kog pastaen i 8-10 min. Den skal have "bid", men ikke være rå. Lad pastaen dryppe af i et dørslag.

Lad imens smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kyllingestykkerne i ca. 3 min. Tilsæt kantarellerne og svits i yderligere ca. 2 min. Tilsæt broccoli, flødefraiche og de øvrige ingredienser og varm det godt igennem under omrøring. Tilsæt pasta og smag til. Server den cremede pasta pyntet med timian.

Tip

I stedet for kantareller kan du bruge andre svampe.

Sådan bruger du flødefraiche

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,5 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 24 %
  • Fedt: 48 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: