Du kan også nyde rabarbersylten til et stykke fast gul ost eller til brie.
9919 kJ / 2371 kcal
522 kJ / 125 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,5 g |
Protein: | 10,1 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 58,3 % | 17,9 g |
Fedt: | 31,6 % | 4,5 g |
Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.
300 g
Rabarber i korte stykker
|
|
---|---|
85 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
|
1 spsk
Mørk balsamicoeddike
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
40 g
Smør
|
|
---|---|
240 g
Perlerug (ca. 3 dl)
|
|
3
Grofthakkede løg (ca. 300 g)
|
|
3 dl
Vand
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1 bundt
Forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
|
|
200 g
Ærter
|
2 dl
Græsk yoghurt
|
|
---|---|
3 spsk rabarbersaft (fra rabarber -sylt med chili)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
50 g
Renset rucolasalat
|
|
---|---|
50 g
Grofthakkede saltede pistacienødder
|