Du kan også nyde rabarbersylten til et stykke fast gul ost eller til brie.
8822 kJ / 2109 kcal
464 kJ / 111 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,5 g |
Protein: | 9,8 % | 2,7 g |
Kulhydrat: | 63,7 % | 17,4 g |
Fedt: | 26,5 % | 3,3 g |
Har du lyst til en lækkerbisken med rabarber - så prøv denne lækre tærte.
Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.
300 g
Rabarber i korte stykker
|
|
---|---|
85 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
|
1 spsk
Mørk balsamicoeddike
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
40 g
Smør
|
|
---|---|
240 g
Perlerug (ca. 3 dl)
|
|
3
Grofthakkede zittauerløg (ca. 300 g)
|
|
3 dl
Vand
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1 bundt
Forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
|
|
200 g
Ærter
|
2 dl
Græsk yoghurt
|
|
---|---|
3 spsk rabarbersaft (fra rabarber -sylt med chili)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
50 g
Renset rucolasalat
|
|
---|---|
50 g
Grofthakkede saltede pistacienøddekerner
|