Skinkecreme med rødkål

Safran crostini
15 min
Spis dem som snack eller brug dem som små tapas med forskelligt tilbehør på, fx en laksedressing.
Ingredienser
5 crostinier pr. person
Antal portioner
- 1 langt flute
- 50 g smeltet smør
- ½ tsk safrantråde (ca. ½ g)
Sådan gør du
Sådan gør du
Skær flutet i ca. 30 tynde skiver. Rør fedtstof og safran sammen og smør det på hver fluteskive. Fordel dem på en plade med bagepapir og rist dem øverst i ovnen til de er sprøde og let gyldne.
Tip
Du kan evt. bruge knust hvidløg i stedet for safran.
Næringsindhold, pr.
- Energiindhold for hele retten: 5020 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 10,5 g
- Protein: 10 %
- Kulhydrat: 62 %
- Fedt: 28 %
Kilde:
Karolines Køkken®