Spinatpandekager
                                
                                     30 min
                                
                        
                    
                
                    •
                    
            
         
    De utrolig smukke knaldgrønne spinatpandekager lavet med frisk spinat er en fryd for både øjne og mave. Vi serverer spinatpandekagerne med kål, spinat, kylling og en nem dressing af skyr og sød chilisauce. Men... de smager godt med det meste, så du kan fylde dine spinatpandekager med lige præcis dét, du kan lide - eller hvad du har af rester i køleskabet.
Ingredienser
Spinatpandekager - 8 stk
| 
                                            
                                                    3 dl
                                                Mælk
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    150 g
                                                Hvedemel (ca. 2½ dl)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    75 g
                                                Babyspinatblade
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    3
                                                Æg
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    ½ tsk
                                                Groft salt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    10 g
                                                Smør - til stegning
                                            
                                     | 
Dressing
| 
                                            
                                                    2½ dl
                                                Skyr naturel, fraiche eller græsk yoghurt
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    3 spsk
                                                Sød chilisauce
                                            
                                     | 
Tilbehør
| 
                                            
                                                    300 g
                                                Stegt kyllingekød
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    300 g
                                                Fintsnittet lilla spidskål
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    25 g
                                                Babyspinatblade
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    
                                                Evt. korianderblade
                                            
                                     | 
Sådan gør du
Spinatpandekager
Dressing
Servering
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Spinatpandekagerne smager godt med alle slags salat og grøntsager, så det er en fin "tøm køleskabet" ret.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
430 kJ / 103 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,9 g | 
| Protein: | 8,7 g | 
| Fedt: | 2,9 g | 
| Kulhydrat: | 10,3 g | 
            Relateret video
            Spinatpandekager med kylling
            
    De lækreste spinatpandekager med kål, kylling og dressing.
 
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
     
    