Små kødboller med krydret rabarberkompot
45 min
•

Små sprøde kødboller og frisk og syrlig rabarberkompot.....forårs- og sommermad når det er bedst!
Ingredienser
Krydret rabarberkompot
300 g
Rabarber i korte stykker
|
|
---|---|
1
Stort finthakket løg (ca. 100 g)
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
3 spsk
Vand
|
|
125 g
Sukker (ca. 1½ dl)
|
|
1 bundt
Forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
|
Kødboller
400 g
Hakket grisekød
|
|
---|---|
¾ tsk
Groft salt
|
|
½ bundt
Finthakkede forårsløg (ca. 50 g)
|
|
3 spsk
Sesamfrø
|
|
25 g
Smør
|
½ bundt
Forårsløg i tynde ringe (ca. 50 g)
|
|
---|---|
2 dl
Fraiche
|
Tilbehør
1 kg
Kogte små nye kartofler
|
---|
Sådan gør du
Krydret rabarberkompot
Kødboller
Servering af små kødboller
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
408 kJ / 97 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,4 g |
Protein: | 5,1 g |
Fedt: | 2,8 g |
Kulhydrat: | 12,8 g |
Relateret video
Hvordan koger man nye kartofler
Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.
