Smørrebrød med æg og rejer
30 min

En ægte dansk klassiker. Smørrebrød med æg og rejer - næsten ligesom vi plejer. Smørrebrød er dejligt nemt, kan varieres i det uendelige, og du kan bruge rester fra køleskabet på en ny måde. Smørrebrød er et hit til både frokost og aftensmad.

Ingredienser
4 stk
Karsemayo
2 dl Rapsolie | |
---|---|
2 dl Karse | |
1 Æggeblomme | |
¼ tsk Fint salt | |
Friskkværnet hvid peber | |
¼ tsk Hvidvinseddike |
4 Æg | |
---|---|
4 Rugbrød | |
200 g Rejer |
Pynt
Karse | |
---|---|
Sort flagesalt | |
Friskkværnet peber |
Sådan gør du
Karsemayo
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11024 kJ / 2635 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1285 kJ / 307 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 11,7 % | 8,8 g |
Kulhydrat: | 17,2 % | 13 g |
Fedt: | 71,1 % | 24,7 g |