Smørrebrød med tomatcarpaccio og salatostgremolata
15 min
•
&format=webp)
Lækkert vegetarisk smørrebrød, der bryder med de traditionelle af slagsen. Lad dig gerne friste, for dette smørrebrød er friskt, sprødt og lækkert på sin helt egen måde. Måske dette nye smørrebrød bliver din favorit?
Ingredienser
Salatostgremolata
100 g
Salatost i tern
|
|
---|---|
1 dl
Finthakket bredbladet persille
|
|
1 dl
Hakkede mandler (ca. 50 g)
|
|
1 spsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
4 skiver
Rugbrød
|
|
---|---|
100 g
Hummus, fx rødbedehummus
|
|
100 g
Cherrytomater i meget tynde skiver
|
|
Ærteskud
|
|
Sort flagesalt
|
Sådan gør du
Salatostgremolata
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan også bruge pesto, smør, mayonnaise eller lignende i stedet for hummus.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
959 kJ / 229 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 6,4 g |
Protein: | 7,8 g |
Fedt: | 13,1 g |
Kulhydrat: | 20,1 g |
