Speltgrød med hybenmarinerede pærer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Grød med masser af power og smag - perfekt til dig, der gerne vil kræse lidt ekstra om morgenmaden.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 liter mælk
  • 100 g parboiled spelt (ca. 1¼ dl)
  • 100 g speltflager (ca. 3 dl)
  • ¾ tsk groft salt

Hybenmarinerede pærer

  • ½ dl vand
  • 8 hele nelliker
  • 2 skrællede pærer, fx conference
  • 125 g hybenmarmelade (ca. 1 dl)

Pynt

  • fintstrimlet pæreskal og frisk citronmelisseblad

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom mælk, speltkerner og -flager i en tykbundet gryde og bring det i kog. Kog blandingen ved svag varme og under låg i ca. 15 min. - rør af og til. Tilsæt salt og smag til. Kog speltgrøden uden låg 2-4 min. hvis den er for tynd.

Hybenmarinerede pærer

Bring imens vand og nelliker i kog i en gryde. Tilsæt pæretern og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Hæld vandet fra pærerne og vend dem sammen med hybenmarmeladen.

Server de lune hybenmarinerede pærer til den varme speltgrød.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,1 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 75 %
  • Fedt: 9 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag