Speltgrød med hybenmarinerede pærer

Bedømmelse

(0 vurderinger)

30 min

Grød med masser af power og smag - perfekt til dig, der gerne vil kræse lidt ekstra om morgenmaden.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 liter mælk
  • 100 g parboiled spelt (ca. 1¼ dl)
  • 100 g speltflager (ca. 3 dl)
  • ¾ tsk groft salt

Hybenmarinerede pærer

  • ½ dl vand
  • 8 hele nelliker
  • 2 skrællede pærer, fx conference
  • 125 g hybenmarmelade (ca. 1 dl)

Pynt

  • fintstrimlet pæreskal og friske citronmelisseblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom mælk, speltkerner og -flager i en tykbundet gryde og bring det i kog. Kog blandingen ved svag varme og under låg i ca. 15 min. - rør af og til. Tilsæt salt og smag til. Kog speltgrøden uden låg 2-4 min. hvis den er for tynd.

Hybenmarinerede pærer

Bring imens vand og nelliker i kog i en gryde. Tilsæt pæretern og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Hæld vandet fra pærerne og vend dem sammen med hybenmarmeladen.

Server de lune hybenmarinerede pærer til den varme speltgrød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,1 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 75 %
  • Fedt: 9 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: