Spidskål i airfryer
•
Spidskål bliver dejlig sød og blød i airfryer, samtidig med at kanterne får en herlig karamellliseret smag. Server den varme spidskål på en cremet bund af dressing og top med frisk hasselnødgremolata for crunch. God som tilbehør til kylling - eller som en vegetarisk ret sammen med en mættende salat.
Ingredienser
|
1
Spidskål (ca. 800 g)
|
|
|---|---|
|
20 g
Smeltet smør
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Dressing
|
2 dl
Fraiche
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|
½ tsk
Hvidløgspulver
|
|
|
½ tsk
Tørret estragon
|
|
|
½ tsk
Sukker
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Toppings
|
1 dl
Hasselnøddekerner
|
|
|---|---|
|
1 håndfuld
Bredbladet persille
|
|
|
Evt. tørrede chiliflager
|
|
|
1
Citron - i både
|
Sådan gør du
Dressing
Næringsindhold
Energiindhold:
4000 kJ / 956 kcal
Energifordeling
| Energi | |
|---|---|
| Fiber: | 33,9 g |
| Protein: | 30,6 g |
| Fedt: | 60,1 g |
| Kulhydrat: | 73,9 g |
Prøv nogle af vores andre opskrifter på grøntsager i airfryer