10-20 min. ved 200°. Bagetiden afhænger af din airfryer.
Skal yoghurtdressingen være mildere eller stærkere, kan du skrue op eller ned for chilien.
Du kan erstatte dild med fx persille eller estragon.
2510 kJ / 600 kcal
344 kJ / 82 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 12,5 % | 2,5 g |
Kulhydrat: | 20,8 % | 4,2 g |
Fedt: | 66,7 % | 6,2 g |
Blomkålen bliver mør og lækker med en intens smag fra stegeskorpen, som blødes op af den cremede yoghurtdressing.
1
Lille blomkål
|
|
---|---|
1
Fed hvidløg
|
|
2 spsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Flagesalt
|
1½ dl
Græsk yoghurt
|
|
---|---|
1½ tsk
Citronsaft
|
|
1 tsk
Harissa eller tørret chili
|
|
1 tsk
Flydende honning
|
|
1 tsk
Groft salt
|
1 spsk
Ristede sesamfrø
|
|
---|---|
1 dl
Finthakket frisk dild
|