Spinatpesto

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

En lækker og billigere variant af den klassiske basilikumpesto, da de dyre pinjekerner er erstattet af solsikkekerner.

Ingredienser

Ca. ½ liter

Antal portioner

  • 50 g solsikkekerner (ca. 1 dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Rist solsikkekernerne i en tør pande ved kraftig varme i ca. 2 min. Skru ned og rist ved jævn varme i ca. 5 min. Tag dem af panden og lad dem køle lidt af.

Kom de ristede solsikkekerner og de øvrige ingredienserne i en blender og blend ved langsomste hastighed i ca. 1 min. Smag til og stil pestoen tildækket i køleskabet til servering.

Tips

Brug pestoen som dip til brød eller vend den i din nykogte pasta.
Pestoen kan holde sig tildækket i køleskabet i ca. 1 uge. Rør evt. lidt ekstra olie eller vand i, hvis pestoen er blevet tyk.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6410 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,9 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 4 %
  • Fedt: 86 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: