Spinatpesto

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

En lækker og billigere variant af den klassiske basilikumpesto, da de dyre pinjekerner er erstattet af solsikkekerner.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Ca. ½ liter

Antal portioner

  • 50 g solsikkekerner (ca. 1 dl)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rist solsikkekernerne i en tør pande ved kraftig varme i ca. 2 min. Skru ned og rist ved jævn varme i ca. 5 min. Tag dem af panden og lad dem køle lidt af.

Kom de ristede solsikkekerner og de øvrige ingredienserne i en blender og blend ved langsomste hastighed i ca. 1 min. Smag til og stil pestoen tildækket i køleskabet til servering.

Tips

Brug pestoen som dip til brød eller vend den i din nykogte pasta.
Pestoen kan holde sig tildækket i køleskabet i ca. 1 uge. Rør evt. lidt ekstra olie eller vand i, hvis pestoen er blevet tyk.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6410 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,9 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 4 %
  • Fedt: 86 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag