Sommerkage med friske bær
1 time
•
&format=webp)
Med friske bær er kagen en rigtig sommersag, men resten af året kan du fint bruge frugt i mindre stykker, fx vindruer, kiwi, mango.
Ingredienser
175 g
Sukker (ca. 2 dl)
|
|
---|---|
1 tsk
Vaniljesukker
|
|
2
Æg
|
|
100 g
Smør - smeltet
|
|
1 dl
Mælk
|
|
175 g
Hvedemel (ca. 3 dl)
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
2 dl
Piskefløde
|
|
---|---|
150 g
Friske jordbær
|
|
75 g
Friske hindbær (ca. g)
|
|
75 g
Friske blåbær
|
|
75 g
Friske ribs
|
Sådan gør du
Bagetid:
Ca. 35 min. ved 175°.
Ved serveringen
Tip
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
12764 kJ / 3051 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1033 kJ / 247 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 5,1 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 45,8 % | 27,8 g |
Fedt: | 49,1 % | 13,7 g |
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
