Tøm-køleskabet-pastasauce

Tøm-køleskabet-pastasauce

30 min Hovedret
Tøm-køleskabet-pastasauce er den nemme pastasauce, der hjælper dig med at undgå madspild. Tøm-køleskabet-pastasauce indeholder masser af grøntsager og masser af umami, som er med til at gøre os tilfredse når vi spiser grønt. I tøm-køleskabet-pastasauce er der, ud over alt det grønne, også tomatpuré, eddike, løg, hvidløg og (parmesan)ost, alt sammen råvarer som er med til at give en pastasauce med masser af smag.
Mere inspiration

Prøv også denne tøm-køleskabet-ret

Velbekomme!
Klimatip

Med tøm-køleskabet- pastasauce kan du få tømt grøntsagsskuffen for de grøntsager, der trænger til at blive spist. Du kan bruge stort set alle grøntsager, dog skal du ikke overdrive med kål, for så overtager kålsmagen. Når du laver mad uden kød er det godt at tænke i, hvad der giver umami. Det gør fx champignoner, så de er gode at have med. De kan undværes, men har du ikke en rest, kan du overveje at købe champignoner og kombinere med dine øvrige grøntsagsrester - det giver en god bund i smagen. Har du en rest bacon, chorizo, spegepølse eller lignende pålæg, kan du skære det i strimler og svitse dem sammen med løg eller champignoner.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10931 kJ / 2612 kcal

Næringsindhold pr. 100g

448 kJ / 107 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,5 g
Protein: 16,4 % 4,3 g
Kulhydrat: 55,5 % 14,6 g
Fedt: 28,1 % 3,4 g
Relateret video
Sådan koger du pasta

Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise