Tunmousse med husblas
5 timer 25 min
•
Arbejdstid: 25 min
•

Tunmousse med husblas. Denne nemme opskrift på tunmousse er med husblas og er en lettere version af den kendte og elskede tunfiskemousse med smør og cremefraiche. Tunmousse smager bare godt og selv om denne er med husblas er den ikke svær at lave. Prøv evt. både tunfiskemousse og tunmousse - så kan du få fastlagt, hvilken version du er til!
Ingredienser
Tunmousse
3 blade
Husblas
|
|
---|---|
3 dåser
Tun i vand (a ca. 150 g)
|
|
3 dl
Yoghurt 10%
|
|
1 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1¼ tsk
Groft salt
|
|
¼ tsk
Friskkværnet peber
|
Pynt
Brøndkarse
|
|
---|---|
Friskkværnet peber
|
Tilbehør
150 g
Grøn salat
|
|
---|---|
Både af citroner (usprøjtede)
|
|
150 g
Ristet flutes i skiver
|
Sådan gør du
Tunmousse
Ved serveringen
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Tunmoussen kan tilberedes og stå tildækket i køleskabet til næste dag.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
494 kJ / 118 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0,5 g |
Protein: | 14,1 g |
Fedt: | 3,2 g |
Kulhydrat: | 8 g |
