Vild andelever - andelever stegt som vildt
30 min
•
Andelever med en blanding af stegt bacon, blandede svampe og løg tilføjet fløde, ribsgelé og lidt hvidskimmelost - det er gode sager!
Ingredienser
|
100 g
Bacon i små tern
|
|
|---|---|
|
2
Finthakkede skalotteløg
|
|
|
100 g
Blandede svampe i mundrette bidder, fx champignon, shiitake og østershat
|
|
1 spsk
Andefedt
|
|
|---|---|
|
250 g
Renset andelever i ca. 2 x 2 cm stykker
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
|
2 spsk
Ribsgelé
|
|
|
25 g
Brie - uden skorpe
|
|
50 g
Renset rucolasalat
|
|---|
Pynt
|
Groftkværnet peber
|
|---|
Tilbehør
|
150 g
Letristet durumbrød
|
|---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Andelever kan erstattes af kyllingelever og andefedt af smør.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
695 kJ / 166 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,2 g |
| Protein: | 9,1 g |
| Fedt: | 9 g |
| Kulhydrat: | 12,2 g |