Vild andelever - andelever stegt som vildt

Vild andelever - andelever stegt som vildt

30 min
Andelever med en blanding af stegt bacon, blandede svampe og løg tilføjet fløde, ribsgelé og lidt hvidskimmelost - det er gode sager!

Sådan gør du

  • Kom baconternene i en kold pande. Skru op til kraftig varme og steg baconen i ca. 2 min. Tilsæt løg og steg i yderligere ca. 1 min. Kom svampene i panden og steg i endnu 3 min. Tag svampeblandingen op.
  • Lad andefedtet blive varmt i panden. Drys andeleverne med salt og peber og steg dem ved kraftig varme i ca. 2 min. - vend af og til. Kom svampeblandingen tilbage i panden sammen med fløde, ribsgelé og brie. Bring retten i kog og kog den ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min.
  • Anret den vilde andelever i skåle eller små dybe tallerkener sammen med rucolasalaten. Server straks med letristet brød.
Tip

Andelever kan erstattes af kyllingelever og andefedt af smør.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7630 kJ / 1824 kcal

Næringsindhold pr. 100g

751 kJ / 180 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 20,4 % 9 g
Kulhydrat: 26,7 % 11,8 g
Fedt: 52,9 % 10,7 g

Ingredienser

Bacon i små tern
100 g
Finthakkede skalotteløg
2
Blandede svampe i mundrette bidder, fx champignon, shiitake og østershat
100 g
Andefedt
1 spsk
Renset andelever i ca. 2 x 2 cm stykker
250 g
Groft salt
½ tsk
Friskkværnet peber
¼ liter
Ribsgelé
2 spsk
Brie - uden skorpe
25 g
Renset rucolasalat
50 g
Pynt
Groftkværnet peber
Tilbehør
Letristet durumbrød
150 g