Vild andelever - andelever stegt som vildt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

30 min

Andelever med en blanding af stegt bacon, blandede svampe og løg tilføjet fløde, ribsgelé og lidt hvidskimmelost - det er gode sager!

Ingredienser

Antal portioner

  • 100 g bacon i små tern
  • 2 finthakkede skalotteløg
  • 100 g blandede svampe i mundrette bidder, fx champignon, shiitake og østershat
  • 50 g renset rucolasalat

Pynt

  • groftkværnet peber

Tilbehør

  • 150 g letristet durumbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom baconternene i en kold pande. Skru op til kraftig varme og steg baconen i ca. 2 min. Tilsæt løg og steg i yderligere ca. 1 min. Kom svampene i panden og steg i endnu 3 min. Tag svampeblandingen op.

Lad andefedtet blive varmt i panden. Drys andeleverne med salt og peber og steg dem ved kraftig varme i ca. 2 min. - vend af og til. Kom svampeblandingen tilbage i panden sammen med fløde, ribsgelé og brie. Bring retten i kog og kog den ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min.

Anret den vilde andelever i skåle eller små dybe tallerkener sammen med rucolasalaten. Server straks med letristet brød.

Tip

Andelever kan erstattes af kyllingelever og andefedt af smør.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7860 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,9 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 51 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Pinot gris Alsace, Frankrig

Til denne delikate ret vil en hvidvin på pinot gris-druen fra Alsace (gerne grand cru) være et helt perfekt match. Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til and