Vild andelever - andelever stegt som vildt

Bedømmelse

(9 vurderinger)

30 min

Andelever med en blanding af stegt bacon, blandede svampe og løg tilføjet fløde, ribsgelé og lidt hvidskimmelost - det er gode sager!

Ingredienser

Antal portioner
  • 100 g bacon i små tern
  • 2 finthakkede skalotteløg
  • 100 g blandede svampe i mundrette bidder, fx champignon, shiitake og østershat
  • 50 g renset rucolasalat

Pynt

  • groftkværnet peber

Tilbehør

  • 150 g letristet durumbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom baconternene i en kold pande. Skru op til kraftig varme og steg baconen i ca. 2 min. Tilsæt løg og steg i yderligere ca. 1 min. Kom svampene i panden og steg i endnu 3 min. Tag svampeblandingen op.

Lad andefedtet blive varmt i panden. Drys andeleverne med salt og peber og steg dem ved kraftig varme i ca. 2 min. - vend af og til. Kom svampeblandingen tilbage i panden sammen med fløde, ribsgelé og brie. Bring retten i kog og kog den ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min.

Anret den vilde andelever i skåle eller små dybe tallerkener sammen med rucolasalaten. Server straks med letristet brød.

Tip

Andelever kan erstattes af kyllingelever og andefedt af smør.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7860 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,9 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 51 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde:

Vin match

Pinot gris Alsace, Frankrig

Til denne delikate ret vil en hvidvin på pinot gris-druen fra Alsace (gerne grand cru) være et helt perfekt match. Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til and