Vild andelever - andelever stegt som vildt
30 min
•
Andelever med en blanding af stegt bacon, blandede svampe og løg tilføjet fløde, ribsgelé og lidt hvidskimmelost - det er gode sager!
Ingredienser
100 g
Bacon i små tern
|
|
---|---|
2
Finthakkede skalotteløg
|
|
100 g
Blandede svampe i mundrette bidder, fx champignon, shiitake og østershat
|
1 spsk
Andefedt
|
|
---|---|
250 g
Renset andelever i ca. 2 x 2 cm stykker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
2 spsk
Ribsgelé
|
|
25 g
Brie - uden skorpe
|
50 g
Renset rucolasalat
|
---|
Pynt
Groftkværnet peber
|
---|
Tilbehør
150 g
Letristet durumbrød
|
---|
Sådan gør du
Andelever kan erstattes af kyllingelever og andefedt af smør.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7059 kJ / 1687 kcal
Næringsindhold pr. 100g
695 kJ / 166 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 22,2 % | 9,1 g |
Kulhydrat: | 29,8 % | 12,2 g |
Fedt: | 48 % | 9 g |