Andelever kan erstattes af kyllingelever og andefedt af smør.
7630 kJ / 1824 kcal
751 kJ / 180 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 20,4 % | 9 g |
Kulhydrat: | 26,7 % | 11,8 g |
Fedt: | 52,9 % | 10,7 g |
Bacon i små tern
|
100 g |
---|---|
Finthakkede skalotteløg
|
2 |
Blandede svampe i mundrette bidder, fx champignon, shiitake og østershat
|
100 g |
Andefedt
|
1 spsk |
---|---|
Renset andelever i ca. 2 x 2 cm stykker
|
250 g |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
¼ liter | |
Ribsgelé
|
2 spsk |
Brie - uden skorpe
|
25 g |
Renset rucolasalat
|
50 g |
---|
Groftkværnet peber
|
---|
Letristet durumbrød
|
150 g |
---|