Perlespelt med glaserede løg og andebryst

Perlespelt med glaserede løg og andebryst

30 min Hovedret
Der er lidt, men godt kød til den dejlige cremede perlespelt med hytteost. Hytteosten er fuld af protein, så det kommer du ikke til at mangle.
Mere inspiration

Lækker julemad, hvor både andebryst og rødkål tilberedes i ovnen.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9253 kJ / 2212 kcal

Næringsindhold pr. 100g

475 kJ / 114 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,7 g
Protein: 24,9 % 7 g
Kulhydrat: 59,6 % 16,7 g
Fedt: 15,5 % 2 g

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise