Perlespelt med glaserede løg og andebryst
30 min
•
&format=webp)
Der er lidt, men godt kød til den dejlige cremede perlespelt med hytteost. Hytteosten er fuld af protein, så det kommer du ikke til at mangle.
Ingredienser
320 g
Perlespelt (ca. 4 dl)
|
|
---|---|
4 dl
Vand
|
|
1 tsk
Groft salt
|
1
Andebryst med skind (ca. 300 g)
|
|
---|---|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
10 g
Smør
|
|
---|---|
6
Rødløg i både (ca. 500 g)
|
|
1 dl
Mørk balsamicoeddike
|
|
1 spsk
Rørsukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
200 g
Hytteost
|
|
---|---|
1
Finthakket rødløg (ca. 100 g)
|
|
1 dl
Grofthakket bredbladet persille
|
Pynt
Hakket rødløg og
|
|
---|---|
Bredbladet persille
|
Sådan gør du
Tip
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8930 kJ / 2134 kcal
Næringsindhold pr. 100g
458 kJ / 110 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 24,7 % | 6,7 g |
Kulhydrat: | 61,8 % | 16,6 g |
Fedt: | 13,5 % | 1,7 g |
