8228 kJ / 1967 kcal
422 kJ / 101 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 26,9 % | 6,7 g |
Kulhydrat: | 67,7 % | 16,8 g |
Fedt: | 5,4 % | 0,6 g |
320 g
Perlespelt (ca. 4 dl)
|
|
---|---|
4 dl
Vand
|
|
1 tsk
Groft salt
|
1
Andebryst med skind (ca. 300 g)
|
|
---|---|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
10 g
Smør
|
|
---|---|
6
Rødløg i både (ca. 500 g)
|
|
1 dl
Mørk balsamicoeddike
|
|
1 spsk
Rørsukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
200 g
Hytteost
|
|
---|---|
1
Finthakket rødløg (ca. 100 g)
|
|
1 dl
Grofthakket bredbladet persille
|
Hakket rødløg og
|
|
---|---|
Bredbladet persille
|