Tapas med andebryst og karamelliserede forårsløg
1 time
•
Spansk tapas der minder om bruschetta; her med aioli, stegt andebryst og løg. Mums!
Ingredienser
1
Andebryst med skind (ca. 300 g)
|
|
---|---|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Aioli - hvidløgsmayonnaise
1
Æggeblomme
|
|
---|---|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
1 nip fint salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 dl
Rapsolie
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
---|---|
½
Flute i tynde skiver (ca. 75 g)
|
Karamelliserede forårsløg
1 spsk
Rapsolie
|
|
---|---|
1 spsk
Sukker
|
|
½ bundt
Forårsløg i kvarte (ca. 50 g)
|
|
1 nip fint salt
|
Sådan gør du
Aioli - hvidløgsmayonnaise
Karamelliserede forårsløg
Tips
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6428 kJ / 1536 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1132 kJ / 270 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 18,4 % | 12,3 g |
Kulhydrat: | 14,9 % | 9,9 g |
Fedt: | 66,7 % | 20,4 g |