6428 kJ / 1536 kcal
1132 kJ / 270 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 18,4 % | 12,3 g |
Kulhydrat: | 14,9 % | 9,9 g |
Fedt: | 66,7 % | 20,4 g |
1
Andebryst med skind (ca. 300 g)
|
|
---|---|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1
Æggeblomme
|
|
---|---|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
1 nip fint salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 dl
Rapsolie
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
---|---|
½
Flute i tynde skiver (ca. 75 g)
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
---|---|
1 spsk
Sukker
|
|
½ bundt
Forårsløg i kvarte (ca. 50 g)
|
|
1 nip fint salt
|