Vindruesalat med løg og persille

15 min
Vindruesalat med løg og persille

En farverig og dejlig, saftig salat, hvor det søde og det salte spiller rigtig flot sammen.

Ingredienser

500 g Stenfri, blå og grønne vindruer
200 g Salatost
1 dl Hakket bredbladet persille
1 Finthakket rødløg

Sådan gør du

  • Skyl vindruerne og halver dem. Skær osten i skiver og del dem i mindre brud. Læg vindruerne i et fad og fordel ostebrud, persille og løg på vindruerne. Server straks.

Vindruesalaten kan også drysses med grofthakkede valnøddekerner. I stedet for hvid ost i blok, kan du bruge hvid ost i tern. Vindruesalaten smager godt til fx vildt og and.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3615 kJ / 864 kcal

Næringsindhold pr. 100g

453 kJ / 108 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 15,2 % 4,1 g
Kulhydrat: 42,8 % 11,4 g
Fedt: 42 % 5,1 g
https://www.arla.dk/opskrifter/vindruesalat-med-log-og-persille/