Vindruesalat med løg og persille
15 min
•
En farverig og dejlig, saftig salat, hvor det søde og det salte spiller rigtig flot sammen.
Ingredienser
|
500 g
Stenfri, blå og grønne vindruer
|
|
|---|---|
|
200 g
Salatost
|
|
|
1 dl
Hakket bredbladet persille
|
|
|
1
Finthakket rødløg
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Vindruesalaten kan også drysses med grofthakkede valnøddekerner. I stedet for hvid ost i blok, kan du bruge hvid ost i tern. Vindruesalaten smager godt til fx vildt og and.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
452 kJ / 108 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1 g |
| Protein: | 4,1 g |
| Fedt: | 5,1 g |
| Kulhydrat: | 11,4 g |