Vindruesalat med løg og persille

15 min
Vindruesalat med løg og persille

En farverig og dejlig, saftig salat, hvor det søde og det salte spiller rigtig flot sammen.

Ingredienser

500 g Stenfri, blå og grønne vindruer
200 g Salatost
1 dl Hakket bredbladet persille
1 Finthakket rødløg

Sådan gør du

  • Skyl vindruerne og halver dem. Skær osten i skiver og del dem i mindre brud. Læg vindruerne i et fad og fordel ostebrud, persille og løg på vindruerne. Server straks.

Vindruesalaten kan også drysses med grofthakkede valnøddekerner. I stedet for hvid ost i blok, kan du bruge hvid ost i tern. Vindruesalaten smager godt til fx vildt og and.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3615 kJ / 864 kcal

Næringsindhold pr. 100g

453 kJ / 108 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 15,2 % 4,1 g
Kulhydrat: 42,8 % 11,4 g
Fedt: 42 % 5,1 g

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/vindruesalat-med-log-og-persille/