Skinkeschnitzler med vindruesauce
•

Skinkeschnitzler og en dejlig sauce med rødløg, porrer og vindruer. Sødmen fra vindruerne giver lidt ekstra, som spiller rigtig godt sammen med de magre skinkeschnitzler.
Ingredienser
4
Skinkeschnitzler (ca. 400 g)
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
20 g
Smør
|
Vindruesauce
1½ tsk
Karry
|
|
---|---|
3
Porrer i ringe (ca. 300 g)
|
|
2
Rødløg i tynde både (ca. 250 g)
|
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
200 g
Grønne stenfri vindruer i halve
|
|
5 dl
Blade af bredbladet persille
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Tilbehør
3 dl
Brune ris, parboiled - koges
|
---|
Sådan gør du
Vindruesauce
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10207 kJ / 2439 kcal
Næringsindhold pr. 100g
472 kJ / 113 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 20,4 % | 5,7 g |
Kulhydrat: | 48,4 % | 13,4 g |
Fedt: | 31,2 % | 4 g |
