Skinkeschnitzler med vindruesauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

Skinkeschnitzler og en dejlig sauce med rødløg, porrer og vindruer. Sødmen fra vindruerne giver lidt ekstra, som spiller rigtig godt sammen med de magre skinkeschnitzler.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 skinkeschnitzler (ca. 500 g)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 20 g smør

Vindruesauce

Tilbehør

  • 240 g brune ris, parboiled - koges

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle og drys dem med salt og peber. Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun skinkeschnitzlerne, 2 ad gangen, ca. ½ min. på hver side. Steg derefter alle 4 schnitzler ved jævn varme ca. 1 min. på hver side. Tag schnitzlerne op og hold dem varme.

Vindruesauce

Kom karryen i panden og rist den ved kraftig varme i ca. 15 sek. Tilsæt porrer, løg og salt og svits ved kraftig varme og under omrøring i ca. 3 min. Kom fløde og vindruer i panden og bring saucen i kog. Tilsæt persille (gem lidt til pynt) og smag til. Hæld saucen over schnitzlerne og server med nykogte ris.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,1 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 23 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag