11055 kJ / 2642 kcal
593 kJ / 142 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 21,9 % | 7,6 g |
Kulhydrat: | 45,8 % | 16 g |
Fedt: | 32,3 % | 5,2 g |
Skinkeschnitzler (ca. 500 g)
|
4 |
---|---|
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Smør
|
20 g |
Madraskarry
|
1½ tsk |
---|---|
Porrer i ringe (ca. 300 g)
|
3 |
Rødløg i tynde både (ca. 250 g)
|
2 |
Madlavningsfløde
|
¼ liter |
Stenfri, grønne vindruer i halve
|
200 g |
Blade af bredbladet persille
|
5 dl |
Groft salt
|
1 tsk |
Brune ris, parboiled - koges
|
240 g |
---|