11247 kJ / 2688 kcal
868 kJ / 207 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 17,9 % | 9,1 g |
Kulhydrat: | 23,4 % | 12 g |
Fedt: | 58,7 % | 13,8 g |
Har du brug for hjælp til partering? Se hvordan du parterer kylling og andre fjerkræ som and, kalkun og gås med Karolines Køkkenskole.
1
Kylling (ca. 1200 g)
|
|
---|---|
1 tsk
Karry
|
|
50 g
Smør
|
|
1 dl
Hønsebouillon
|
|
2 dl
Piskefløde
|
|
200 g
Halve grønne stenfri vindruer
|
|
½ tsk
Groft salt
|
240 g
Groft brød eller 1 kg kartofler
|
---|