Kylling med vindruer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(42 vurderinger)

1 timer

Opskriften på kylling med vindruer er en velsmagende og lækker ret, der efterhånden nogle år på bagen. Retten kombinerer kylling og karry med søde vindruer - en virkelig dejlig smagsoplevelse!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør:

  • 240 g groft brød eller 1 kg kartofler

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Del kyllingen i 4 stykker, fjern skindet og gnid stykkerne med karry. Lad smørret blive gyldent i en gryde og brun kyllingestykkerne på alle sider. Tilsæt bouillon og fløde og lad kyllingestykkerne koge ved svag varme og under låg i ca. ½ time, eller til de er møre. Tag stykkerne op på et fad og hold dem varme. Er saucen for tynd, kan du koge den ind. Kom vindruerne i og lad dem koge med ved svag varme i 2-3 min. Tilsæt salt, smag saucen til og hæld den over kyllingestykkerne ved serveringen.

Sådan parterer du kylling

Har du brug for hjælp til partering? Se hvordan du parterer kylling og andre fjerkræ som and, kalkun og gås med Karolines Køkkenskole.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 15940 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,9 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 17 %
  • Fedt: 55 %

Print

Kilde:

Vin match

Viognier Mendoza, Argentina

Til denne lækre ret bør serveres en fyldig, frugtfuld hvidvin, fx på viognier-druen Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til kylling

Andre gode forslag