Kylling med vindruer

Kylling med vindruer

1 time
Opskriften på kylling med vindruer er en velsmagende og lækker ret, der efterhånden har nogle år på bagen. Retten kombinerer kylling og karry med søde vindruer - en virkelig dejlig smagsoplevelse!

Sådan gør du

  • Del kyllingen i 4 stykker, fjern skindet og gnid stykkerne med karry. Lad smørret blive gyldent i en gryde og brun kyllingestykkerne på alle sider. Tilsæt bouillon og fløde og lad kyllingestykkerne koge ved svag varme og under låg i ca. ½ time, eller til de er møre. Tag stykkerne op på et fad og hold dem varme. Er saucen for tynd, kan du koge den ind. Kom vindruerne i og lad dem koge med ved svag varme i 2-3 min. Tilsæt salt, smag saucen til og hæld den over kyllingestykkerne ved serveringen.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11456 kJ / 2738 kcal

Næringsindhold pr. 100g

885 kJ / 211 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 17,6 % 9,2 g
Kulhydrat: 23,7 % 12,3 g
Fedt: 58,7 % 14 g
Relateret video
Sådan parterer du kylling

Har du brug for hjælp til partering? Se hvordan du parterer kylling og andre fjerkræ som and, kalkun og gås med Karolines Køkkenskole.

Ingredienser

Kylling (ca. 1200 g)
1
Ostindisk karry
1 tsk
Smør
50 g
Hønsebouillon
1 dl
2 dl
Halverede, udstenede grønne vindruer
200 g
Groft salt
½ tsk
Tilbehør:
Groft brød eller 1 kg kartofler
240 g