Kylling med vindruer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(40 vurderinger)

1 timer

Opskriften på kylling med vindruer er en velsmagende og lækker ret, der efterhånden nogle år på bagen. Retten kombinerer kylling og karry med søde vindruer - en virkelig dejlig smagsoplevelse!

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør:

  • 240 g groft brød eller 1 kg kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Del kyllingen i 4 stykker, fjern skindet og gnid stykkerne med karry. Lad smørret blive gyldent i en gryde og brun kyllingestykkerne på alle sider. Tilsæt bouillon og fløde og lad kyllingestykkerne koge ved svag varme og under låg i ca. ½ time, eller til de er møre. Tag stykkerne op på et fad og hold dem varme. Er saucen for tynd, kan du koge den ind. Kom vindruerne i og lad dem koge med ved svag varme i 2-3 min. Tilsæt salt, smag saucen til og hæld den over kyllingestykkerne ved serveringen.

Sådan parterer du kylling

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 15940 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,9 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 17 %
  • Fedt: 55 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Viognier Mendoza, Argentina

Til denne lækre ret bør serveres en fyldig, frugtfuld hvidvin, fx på viognier-druen Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til kylling