Kylling med vindruer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(34 vurderinger)

1 timer

Opskriften på kylling med vindruer er en velsmagende og lækker ret, der efterhånden nogle år på bagen. Retten kombinerer kylling og karry med søde vindruer - en virkelig dejlig smagsoplevelse!

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør:

  • 240 g groft brød eller 1 kg kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Del kyllingen i 4 stykker, fjern skindet og gnid stykkerne med karry. Lad smørret blive gyldent i en gryde og brun kyllingestykkerne på alle sider. Tilsæt bouillon og fløde og lad kyllingestykkerne koge ved svag varme og under låg i ca. ½ time, eller til de er møre. Tag stykkerne op på et fad og hold dem varme. Er saucen for tynd, kan du koge den ind. Kom vindruerne i og lad dem koge med ved svag varme i 2-3 min. Tilsæt salt, smag saucen til og hæld den over kyllingestykkerne ved serveringen.

Sådan parterer du kylling

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 15940 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,9 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 17 %
  • Fedt: 55 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Viognier Mendoza, Argentina

Til denne lækre ret bør serveres en fyldig, frugtfuld hvidvin, fx på viognier-druen Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til kylling