Kylling med vindruer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(33 vurderinger)

1 timer

Opskriften på kylling med vindruer er en velsmagende og lækker ret, der efterhånden nogle år på bagen. Retten kombinerer kylling og karry med søde vindruer - en virkelig dejlig smagsoplevelse!

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør:

  • 240 g groft brød eller 1 kg kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Del kyllingen i 4 stykker, fjern skindet og gnid stykkerne med karry. Lad smørret blive gyldent i en gryde og brun kyllingestykkerne på alle sider. Tilsæt bouillon og fløde og lad kyllingestykkerne koge ved svag varme og under låg i ca. ½ time, eller til de er møre. Tag stykkerne op på et fad og hold dem varme. Er saucen for tynd, kan du koge den ind. Kom vindruerne i og lad dem koge med ved svag varme i 2-3 min. Tilsæt salt, smag saucen til og hæld den over kyllingestykkerne ved serveringen.

Sådan parterer du kylling

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 15940 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,9 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 17 %
  • Fedt: 55 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Viognier Mendoza, Argentina

Til denne lækre ret bør serveres en fyldig, frugtfuld hvidvin, fx på viognier-druen Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til kylling