Poussiner med varm frugtsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

60+ min

Frugt spiller godt i den varme madlavning. Det ved vi godt i dag, men engang var den varme frugtsalat grænseoverskridende.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 poussiner (a ca. 375 g)
  • 25 g smør
  • 2½ dl hønsebouillon
  • 1 dl rødvin
  • ½ tsk herbes de Provence
  • ½ tsk groft salt

Sauce

Varm frugtsalat

  • 200 g champignoner i kvarte
  • 1½ spsk honning
  • 1 appelsin i små stykker (ca. 200 g)
  • 400 g halve stenfri blå og grønne vindruer
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 1 kg kogte aspargeskartofler

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl og rens poussinerne godt. Klip vingespidserne af. Lad smørret blive gyldent i en stegegryde og brun poussinerne - først brystsiden og derefter de andre sider. Læg fuglene med brystet nedad i gryden og tilsæt bouillon, rødvin, herbes de Provence og salt. Lad poussinerne braisere ved svag varme og under låg i ca. 15 min. Vend dem og braiser videre i ca. 15 min. – fuglene skal være gennemstegte. Tag poussinerne op og lad dem hvile tildækket i ca. 15 min. Gem stegeskyen.

Sauce

Bring 3½ dl af stegeskyen i kog. Tilsæt flødeost, bring saucen i kog under omrøring og kog den ved jævn varme i ca. 3 min. Tilsæt evt. kulør og smag til. Si evt. saucen.

Varm frugtsalat

Kom champignonerne i en varm, tør pande og rist dem i ca. 5 min., til de er næsten tørre. Tilsæt honning og lad den smelte. Vend appelsinstykker og vindruer i, drys med salt og peber og smag til.

Tips

I stedet for poussiner, kan du bruge en stor kylling (1500-1800 g) som du deler i 8 stykker.
Saucen kan du lave med Karolines Køkken® Flødefraiche 30%. Jævn evt. saucen.

Sådan redder du en sovs, der er for salt

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 34 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Pinot Noir Casablanca Valley, Chile

En oversøisk (ikke fra Europa) rødvin på pinot noir-druen vil være dejlig til denne ret Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til kylling

Andre gode forslag