I stedet for poussiner, kan du bruge en stor kylling (1500-1800 g) som du deler i 8 stykker.
17097 kJ / 4086 kcal
444 kJ / 106 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 36 % | 9,4 g |
Kulhydrat: | 28,2 % | 7,4 g |
Fedt: | 35,8 % | 4,3 g |
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.
Poussiner (a ca. 375 g) (ca. kg)
|
4 |
---|---|
Smør
|
25 g |
Hønsebouillon
|
2½ dl |
Rødvin
|
1 dl |
Herbes de Provence
|
½ tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
150 g | |
Evt. kulør
|
Champignoner i kvarte
|
200 g |
---|---|
Honning
|
1½ spsk |
Appelsin i små stykker (ca. 200 g)
|
1 |
Halve stenfri blå og grønne vindruer
|
400 g |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Kogte aspargeskartofler
|
1 kg |
---|