Poussiner med varm frugtsalat
1 time 10 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
Poussiner med varm frugtsalat er en dejlig ret, som blev udviklet i 1992. En poussin er en lille kylling med stor smag. Frugt spiller ofte rigtig godt i den varme madlavning - og denne varme frugtsalat er virkelig god. Det ved vi godt i dag, men engang i 90'erne, var den varme frugtsalat grænseoverskridende. Kast dig roligt ud i poussiner med varm frugtsalat - det er stadig en spændende og lidt anderledes ret.
Ingredienser
4
Poussiner (a ca. 375 g) (ca. kg)
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
|
2½ dl
Hønsebouillon
|
|
1 dl
Rødvin
|
|
½ tsk
Herbes de Provence
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Sauce
150 g
Flødeost
|
|
---|---|
Evt. kulør
|
Varm frugtsalat
200 g
Champignoner i kvarte
|
|
---|---|
1½ spsk
Honning
|
|
1
Appelsin i små stykker (ca. 200 g)
|
|
400 g
Halve stenfri, blå og grønne vindruer
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Tilbehør
1 kg
Kogte aspargeskartofler
|
---|
Sådan gør du
Sauce
Varm frugtsalat
I stedet for poussiner, kan du bruge en stor kylling (1500-1800 g) som du deler i 8 stykker.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
17356 kJ / 4148 kcal
Næringsindhold pr. 100g
449 kJ / 107 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 35,5 % | 9,4 g |
Kulhydrat: | 29,4 % | 7,8 g |
Fedt: | 35,1 % | 4,3 g |
Relateret video
Sådan redder du en sovs, der er for salt
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.