Poussiner med varm frugtsalat er en dejlig ret, som blev udviklet i 1992. En poussin er en lille kylling med stor smag. Frugt spiller ofte rigtig godt i den varme madlavning - og denne varme frugtsalat er virkelig god. Det ved vi godt i dag, men engang i 90'erne, var den varme frugtsalat grænseoverskridende. Kast dig roligt ud i poussiner med varm frugtsalat - det er stadig en spændende og lidt anderledes ret.
I stedet for poussiner, kan du bruge en stor kylling (1500-1800 g) som du deler i 8 stykker.
17203 kJ / 4112 kcal
446 kJ / 107 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 35,9 % | 9,4 g |
Kulhydrat: | 28 % | 7,3 g |
Fedt: | 36,1 % | 4,4 g |
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.