Kyllingen kan tilberedes på både gasgrill og på kulgrill. Indirekte varme betyder, at varmen fordeler sig rundt om kyllingen og ikke er direkte under den. På en gasgrill tænder man kun for de yderste rør og på en kulgrill skubber man kullene ud til siden.
5313 kJ / 1270 kcal
853 kJ / 204 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,1 g |
Protein: | 29 % | 14,6 g |
Kulhydrat: | 1,3 % | 0,6 g |
Fedt: | 69,7 % | 16,1 g |
1
Kylling (ca. 1200 g)
|
|
---|---|
½ dl
Olivenolie eller rapsolie
|
|
½ dl
Friskpresset citronsaft
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 dl
Finthakkede krydderurter, fx bredbladet persille, rosmarin og basilikum
|