Du kan skifte blomkålen ud med hvide asparges (friske eller fra glas), grønne asparges eller broccoli. Brug evt. noget af den ekstra hønsekødssuppe til denne meget lækre vietnamesiske suppe som Ahn Lê har udviklet til Arla Karolines Køkken®.
Du kan fryse den overskydende suppe.
18249 kJ / 4362 kcal
537 kJ / 128 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 30,6 % | 9,7 g |
Kulhydrat: | 19,7 % | 6,2 g |
Fedt: | 49,7 % | 7,2 g |
Her endnu en klassiker med høns eller kylling - hønsesalat - prøv den!
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.
Stor kylling eller 1 unghane (ca. 1600 g)
|
1 |
---|---|
Vand
|
3 liter |
Renset porre
|
1 |
Renset gulerod
|
1 |
Pillet zittauerløg
|
1 |
Friske timiankviste
|
4 |
6 stilke af dild eller persille
|
|
Laurbærblad
|
1 |
Groft salt
|
2 spsk |
Blomkål i små buketter
|
400 g |
---|---|
Blødt smør
|
3 spsk |
Hvedemel
|
3 spsk |
Ærter
|
200 g |
Hakkede dildkviste eller persille
|
1 dl |
Groft salt
|
1½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Piskefløde
|
¾ dl |
Friske dildkviste eller persille
|
---|
Kogte kartofler eller 320 g løse ris, fx parboiled
|
1 kg |
---|