Brunchglas med græsk yoghurt og frugt

Brunchglas med græsk yoghurt og frugt

60+ min Mellemmåltid Morgenmad og brunch

En perfekt lille brunchservering der samler yoghurten/grøden og frugtsalaten i én anretning. Serveringen består af græsk yoghurt vendt med appelsin-vaniljekogte speltkerner og med frugt på toppen. Kerne-yoghurten kan laves i god tid og alle slags frugt og bær kan bruges som topping,

Velbekomme!
Forbered i god tid

Du kan sagtens lave kerne-youghurten dagen før.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7054 kJ / 1686 kcal

Næringsindhold pr. 100g

480 kJ / 115 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 12 % 3,4 g
Kulhydrat: 59,2 % 16,7 g
Fedt: 28,8 % 3,7 g
Relateret video
Sådan skærer du appelsinfileter

Appelsinfileter er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt skærer appelsinfileter.

Ingredienser