Brunchglas med græsk yoghurt og frugt
2 timer
•
Arbejdstid: 25 min
•
&format=webp)
En perfekt lille brunchservering der samler yoghurten/grøden og frugtsalaten i én anretning. Serveringen består af græsk yoghurt vendt med appelsin-vaniljekogte speltkerner og med frugt på toppen. Kerne-yoghurten kan laves i god tid og alle slags frugt og bær kan bruges som topping,
Ingredienser
1
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
|
---|---|
2½ dl
Appelsinjuice
|
|
100 g
Perlespelt (ca. 1¼ dl)
|
½ liter
Yoghurt 10%
|
|
---|---|
4 spsk
Akaciehonning
|
|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
Til servering
500 g
Udskåret frisk frugt, fx vindruer, mangofrugt og appelsinfileter
|
|
---|---|
Evt. mynteblade - til pynt
|
Sådan gør du
Ved servering
Du kan sagtens lave kerne-youghurten dagen før.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6510 kJ / 1556 kcal
Næringsindhold pr. 100g
443 kJ / 106 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 9,2 % | 2,4 g |
Kulhydrat: | 60,7 % | 15,8 g |
Fedt: | 30,1 % | 3,6 g |
Relateret video
Sådan skærer du appelsinfileter
Appelsinfileter er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt skærer appelsinfileter.
