Du kan sagtens lave kerne-youghurten dagen før.
6506 kJ / 1555 kcal
443 kJ / 106 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 9,2 % | 2,4 g |
Kulhydrat: | 60,8 % | 15,8 g |
Fedt: | 30 % | 3,6 g |
Appelsinfileter er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt skærer appelsinfileter.
1
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
|
---|---|
2½ dl
Appelsinjuice
|
|
100 g
Perlespelt (ca. 1¼ dl)
|
½ liter
Græsk yoghurt
|
|
---|---|
4 spsk
Akaciehonning
|
|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
500 g
Udskåret frisk frugt, fx vindruer, mangofrugt og appelsinfileter
|
|
---|---|
Evt. mynteblade - til pynt
|